Alles over bedrijf & beroep

Ondernemen vraagt toewijding en durf en kent de nodige risico’s. Daarom is het voor u als ondernemer verstandig om één en ander goed vast te laten leggen.Wij ondersteunen u als ondernemer tijdens alle fases van uw bedrijfsvoering.
Bent u een startende ondernemer, dan helpen wij u de juiste rechtsvorm te bepalen en adviseren wij u over mogelijke valkuilen en oplossingen bij samenwerkingsverbanden.
En omdat u natuurlijk graag werk en privéleven gescheiden houdt, brengen wij ook de gevolgen van uw onderneming op uw privésituatie in kaart. Zo nemen wij zoveel mogelijk risico’s voor u weg en gaat u goed van start.
Bent u een ervaren ondernemer? Dan kunnen wij u onder meer adviseren over herstructurering, samenvoeging in de vorm van een fusie of splitsing en/of uitbreiding in geval van overnames.

Ik wil een bedrijf starten, wat komt daar juridisch allemaal bij kijken?
Mijn certificaten overdragen aan derde(n).
Samenwerken in een gezamenlijke bv, hoe doe ik dat?
Ik wil mijn bedrijf fuseren, is dat mogelijk?

Van Hecke Houben notarissen helpt u graag bij het beantwoorden van deze vragen.

De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons kantoor. Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een uitgebreide algemene praktijk. Of het nu gaat om de aankoop van een eigen huis, het afsluiten van een hypotheek, een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, de notaris adviseert en behartigt je belangen. Voor het opstellen van een testament, het regelen van voogdij, het doen van schenkingen, de afwikkeling van een nalatenschap, estate planning of de afwikkeling van een echtscheiding, kun je eveneens bij ons terecht. En zaken zoals het oprichten van een B.V. of N.V., de overdracht van aandelen of het oprichten van een vereniging of stichting zijn bij ons ook in vertrouwde handen.

De alsmaar veranderende en complexer wordende wet- en regelgeving vraagt om specialistische kennis en dat is precies wat ons kantoor biedt. Ons kantoor, met specialisten op elk vakgebied en ervaren en bekwame medewerkers, staat garant voor deskundige, betrouwbare, accurate en efficiënte dienstverlening voor zowel overheidsinstellingen, zakelijke als particuliere relaties.