(204)
Notariskantoor Roermond(0475) 35 19 19
Notariskantoor Heythuysen(0475) 49 27 77

Bedrijf & Beroep

Alles over bedrijf & beroep

Uw bedrijf starten, verkopen of het certificeren van aandelen?

Ondernemen vraagt toewijding, durf en kent de nodige risico’s. Daarom is het voor u als ondernemer verstandig om één en ander goed vast te laten leggen. Wij ondersteunen u als ondernemer tijdens alle fases van uw bedrijfsvoering. Bent u een startende ondernemer of ervaren ondernemer, wij nemen zoveel mogelijk risico’s voor u weg en kunt u zorgeloos ondernemen.

Notariskantoor van Hecke Houben

De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons kantoor. Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een uitgebreide algemene praktijk. Of het nu gaat om de aankoop van een eigen huis, het afsluiten van een hypotheek, een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, de notaris adviseert en behartigt je belangen. Voor het opstellen van een testament, het regelen van voogdij, het doen van schenkingen, de afwikkeling van een nalatenschap, estate planning of de afwikkeling van een echtscheiding, kun je eveneens bij ons terecht. En zaken zoals het oprichten van een B.V. of N.V., de overdracht van aandelen of het oprichten van een vereniging of stichting zijn bij ons ook in vertrouwde handen.

Vakspecialisten

De alsmaar veranderende en complexer wordende wet- en regelgeving vraagt om specialistische kennis en dat is precies wat ons kantoor biedt. Ons kantoor, met specialisten op elk vakgebied en ervaren en bekwame medewerkers, staat garant voor deskundige, betrouwbare, accurate en efficiënte dienstverlening voor zowel overheidsinstellingen, zakelijke als particuliere relaties.

Vraag & antwoord

Van Hecke Houben notarissen helpt u graag bij het beantwoorden van deze vragen.