(204)
Notariskantoor Roermond(0475) 35 19 19
Notariskantoor Heythuysen(0475) 49 27 77

Huis & Hypotheek

Alles over huis & hypotheek

Bent u van plan een huis te kopen of verkopen?

Daar komen veel juridische zaken bij kijken. Heeft u bijvoorbeeld rekening gehouden met de mogelijke gevolgen van bodemverontreiniging, afspraken met de buren over een overpad en mogelijk nadelige afspraken met de gemeente? Wij kunnen u hierin adviseren. Ook helpen wij u bij het opstellen van een notariële akte, deze is nodig bij het afsluiten van een hypotheek.

Notariskantoor van Hecke Houben

De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons kantoor. Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een uitgebreide algemene praktijk.

Of het nu gaat om de aankoop van een eigen huis, het afsluiten van een hypotheek, een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, de notaris adviseert en behartigt uw belangen. Voor het opstellen van een testament, het regelen van voogdij, het doen van schenkingen, de afwikkeling van een nalatenschap, estate planning of de afwikkeling van een echtscheiding, kunt u eveneens bij ons terecht. En zaken zoals het oprichten van een B.V. of N.V., de overdracht van aandelen of het oprichten van een vereniging of stichting zijn bij ons ook in vertrouwde handen.

Vakspecialisten

De alsmaar veranderende en complexer wordende wet- en regelgeving vraagt om specialistische kennis en dat is precies wat ons kantoor biedt. Ons kantoor, met specialisten op elk vakgebied en ervaren en bekwame medewerkers, staat garant voor deskundige, betrouwbare, accurate en efficiënte dienstverlening voor zowel overheidsinstellingen, zakelijke als particuliere relaties.

Vraag & antwoord

Van Hecke Houben notarissen helpt u graag bij het beantwoorden van vragen.