(204)
Notariskantoor Roermond(0475) 35 19 19
Notariskantoor Heythuysen(0475) 49 27 77

Relatie & Testament

Alles over relatie & testament

Een samenlevingscontract opstellen, je gaat trouwen of je wilt de erfenis regelen?

De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons kantoor. Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een uitgebreide algemene praktijk. Of het nu gaat om de aankoop van een eigen huis, het afsluiten van een hypotheek, een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, de notaris adviseert en behartigt je belangen.

Notariskantoor van Hecke Houben

Advisering in het familierecht is complexer dan op het eerste gezicht lijkt. Er dient niet alleen rekening gehouden te worden met de huidige situatie, maar ook met mogelijke situaties welke zich in de toekomst kunnen voordoen. Bijvoorbeeld moet bij het maken van een testament nagedacht worden over de gevolgen van het eigen overlijden, maar ook de gevolgen van het mogelijk overlijden van erfgenamen, zowel voor als na het eigen overlijden.

Bij het maken van een samenlevingsovereenkomst of huwelijksvoorwaarden zal moeten worden nagedacht over de vraag hoe de bescherming tegen schuldeisers zich verhoudt tot de verzorgingsgedachte. Ten slotte zal rekening moeten worden gehouden met de fiscale gevolgen en besparing van belasting. Onze experts stellen de vraag achter de vraag en zijn in staat zich in te leven in de situatie en een creatieve oplossing vorm te geven.

Vakspecialisten

De alsmaar veranderende en complexer wordende wet- en regelgeving vraagt om specialistische kennis en dat is precies wat ons kantoor biedt. Ons kantoor, met specialisten op elk vakgebied en ervaren en bekwame medewerkers, staat garant voor deskundige, betrouwbare, accurate en efficiënte dienstverlening voor zowel overheidsinstellingen, zakelijke als particuliere relaties.

Vraag & antwoord

Van Hecke Houben notarissen helpt u graag bij het beantwoorden van vragen.