Van Hecke Houben Notarissen.
Roermond en Heythuysen

Maatwerk en deskundig inspelen op de specifieke behoeften van de cliënt. Een full service notariskantoor met twee vestigingen in Midden-Limburg waar niet de akte, maar de cliënt centraal staat en je verzekerd bent van de best mogelijke juridische ondersteuning. Dat is Van Hecke Houben Notarissen!De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons kantoor. Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een uitgebreide algemene praktijk.

Of het nu gaat om de aankoop van een eigen huis, het afsluiten van een hypotheek, een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, de notaris adviseert en behartigt je belangen. Voor het opstellen van een testament, het regelen van voogdij, het doen van schenkingen, de afwikkeling van een nalatenschap, estate planning of de afwikkeling van een echtscheiding, kun je eveneens bij ons terecht. En zaken zoals het oprichten van een B.V. of N.V., de overdracht van aandelen of het oprichten van een vereniging of stichting zijn bij ons ook in vertrouwde handen.

De alsmaar veranderende en complexer wordende wet- en regelgeving vraagt om specialistische kennis en dat is precies wat ons kantoor biedt. Ons kantoor, met specialisten op elk vakgebied en ervaren en bekwame medewerkers, staat garant voor deskundige, betrouwbare, accurate en efficiënte dienstverlening voor zowel overheidsinstellingen, zakelijke als particuliere relaties.

Onze expertises

Waar wij goed in zijn!

Relatie & Testament

De persoonlijke benadering van en aandacht voor de cliënt kenmerkt ons kantoor. Ons uitstekend geoutilleerd kantoor kent een uitgebreide algemene praktijk. Of het nu gaat om de aankoop van een eigen huis, het afsluiten van een hypotheek, een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, notariskantoor van Hecke Houben adviseert en behartigt je belangen.

Huis & Hypotheek

Bent u van plan een huis te kopen of verkopen? Daar komen veel juridische zaken bij kijken. Heeft u bijvoorbeeld rekening gehouden met de mogelijke gevolgen van bodemverontreiniging, afspraken met de buren over een overpad en mogelijk nadelige afspraken met de gemeente? Wij kunnen u hierin adviseren.Ook helpen wij u bij het opstellen van een notariële akte, deze is nodig bij het afsluiten van een hypotheek.

Bedrijf & Beroep

Ondernemen vraagt toewijding en durf en kent de nodige risico’s. Daarom is het voor u als ondernemer verstandig om één en ander goed vast te laten leggen.Wij ondersteunen u als ondernemer tijdens alle fases van uw bedrijfsvoering. Bent u een startende ondernemer, dan helpen wij u de juiste rechtsvorm te bepalen en adviseren wij u over mogelijke valkuilen en oplossingen bij samenwerkingsverbanden.

Laatste nieuws & trends

Wat ons bezig houdt