(204)
Notariskantoor Roermond(0475) 35 19 19
Notariskantoor Heythuysen(0475) 49 27 77

Onze nieuwe website is live!

Nieuws

In een wereld die steeds verder digitaliseert wordt het werk van de notaris persoonlijker, met meer menselijk in plaats van digitaal contact. Maar een website is ook voor ons van cruciaal belang. Het is immers de eerste indruk die je achterlaat. Bij Van Hecke Houben Notarissen vonden wij het hoog tijd voor een nieuw uiterlijk. Een uiterlijk die beter bij ons en onze ambities past. We zijn daarom de afgelopen maanden druk bezig geweest met het design en de bouw van een nieuwe website. Het resultaat mag er zijn!

Moderner, frisser en gebruiksvriendelijker

De gehele ‘look en feel’ van de website is veranderd en hij is veel frisser, moderner en vooral gebruiksvriendelijker dan voorheen. Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen en past beter bij de dienstverlening die we op dit moment leveren.

Onze nieuwe website biedt complete informatie voor de bezoeker die meer informatie wil  over onze diensten. De website is veel meer gericht op de toepasbaarheid van Van Hecke Houben binnen verschillende segmenten (vakgebieden). Gericht op de klant die op zoek is naar een complete oplossing voor zijn of haar vraagstuk. We ondervangen onze expertise gebieden in 3 groepen. Huis & Hypotheek, Relatie & Testament en Bedrijf & Beroep. Zo maken we het voor de bezoeker een stuk gemakkelijker!

Maak gemakkelijk een afspraak via het contactformulier of vraag online een offerte aan!

Feedback en tips zijn meer dan welkom!

We zijn nu live en achter de schermen gaan we verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs.