(204)
Notariskantoor Roermond(0475) 35 19 19
Notariskantoor Heythuysen(0475) 49 27 77

Maatregelen in verband met corona

Nieuws

Maandag 12 oktober 2020

In verband met de verder aangescherpte richtlijnen inzake het coronavirus heeft van Hecke Houben Notarissen beleid ontwikkeld voor haar klanten, bezoekers aan kantoor en medewerkers.
We staan klaar om onze diensten voor bestaande én nieuwe klanten op volle kracht te blijven verlenen, onder andere door gebruik te maken van alle digitale hulpmiddelen die ons ter beschikking staan. Wij denken graag met u mee over uw wensen en mogelijkheden, ook als het gaat om nieuwe zaken.

Voorzorgsmaatregelen op het kantoor

Om de gezondheid van onze medewerkers en u als klant zoveel mogelijk te beschermen, hebben wij op kantoor de volgende maatregelen genomen:

  1. Er worden geen handen geschud.
  2. Er wordt te allen tijde voldoende afstand bewaard tot andere personen.
  3. Er zijn in de spreekkamers op de tafels schermen geplaatst
  4. Er zijn extra hygiënische maatregelen getroffen zoals extra schoonmaak van meubilair, spreektafels, pennen en sanitair. Medewerkers wassen extra vaak hun handen.
  5. Medewerkers met klachten blijven overeenkomstig de richtlijnen van de rijksoverheid en het RIVM zoveel mogelijk thuis. Het kan dus voorkomen dat u iets langer dan gebruikelijk moet wachten op de beantwoording van uw telefoontje of e-mail. We rekenen op uw begrip hiervoor.
  6. Ons kantoor is momenteel alleen op afspraak toegankelijk.
  7. Wij verzoeken cliënten alleen op de afspraak te verschijnen en geen familieleden, makelaars, adviseurs of tussenpersonen mee te nemen.

Nieuwe afspraken

Voor het inplannen van nieuwe afspraken geldt dat wij met u overleggen of deze fysiek op ons kantoor kunnen plaatsvinden, via een audio- of videoverbinding gevoerd worden of dat het mogelijk is in een voorkomend geval een volmacht te tekenen. Eventueel kunnen we de afspraak vast inplannen voor een later moment.

Legalisatie volmachten

Het is bij ons voorlopig nog mogelijk om handtekeningen onder volmachten van andere notariskantoren door ons te laten legaliseren. Wij verwachten wel van andere kantoren dit enkel te verzoeken daar waar dit strikt noodzakelijk is.