De voordelen van scheiden via de notaris

Vandaag vertelt de directeur van Netwerk Notarissen Lucienne van der Geld (tevens docent notarieel recht aan de Radboud Universiteit) in De Telegraaf over voordelen van scheiden via de notaris.

Vacature: Notarieel medewerker / jurist

Van Hecke Houben Notarissen, een modern, dynamisch notariskantoor gelegen in het centrum van Roermond en Heythuysen, zoekt per direct, fulltime, een: enthousiaste notarieel medewerker / jurist.

Ondernemer moet vóór de zomervakantie met zijn pensioen aan de slag

Er is een nieuwe wet waardoor ondernemers die pensioen opbouwen in hun bv vóór 1 juli a.s. in actie moeten komen. Er moet ook een keuze worden gemaakt over hoe nou verder met het pensioen omdat fiscaal gezien er binnenkort geen pensioen meer mag worden opgebouwd in de eigen bv.

Nieuwe huwelijksregels: het is een stap vooruit

Woensdag 29 maart vertelde Lucienne van der Geld van Netwerk Notarissen in het NPO Radio 1 programma Nieuws & Co over het aangenomen wetsvoorstel 'beperking wettelijke gemeenschap van goederen'. Wat gaat er veranderen? Wat kunnen we nog verwachten? En, hoe zou het nog verder gemoderniseerd kunnen worden?

Vacature: kandidaat-notaris

Aandacht voor de cliënt, het leveren van maatwerk en een veelzijdigheid van zaken. Werken in een informele doch professionele omgeving met ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Wij zijn op zoek naar zowel jonge kandidaat-notarissen alsook kandidaten met opvolgingsaspiraties.